Referencer

AFTENSHOWET 15. november 2012
Bag overklassefamiliens facade
Samtale med Sussie Sheikhs om hendes bog ”Bare du er lykkelig – en mors personlige beretning”.

Artikel i farnakonomen 1.maj 2012

Bliv din eksamensangst kvit efter ganske få timer

Kundeudtalelser

”Hanne er en meget dygtig coach, som formåede at finde ind til kernen af mine problemer ved at lade mig mærke efter. Gennem professionelle redskaber arbejdede jeg mig frem mod at finde løsninger, som konstruktivt kunne hjælpe mig. Hanne er omsorgsfuld og betænksom med en professionel distance, der både indgyder respekt og tillid. Jeg er ikke i tvivl om, hvem jeg ville henvende mig til, hvis jeg igen skulle komme til at stå over for lignende problemer, og jeg har anbefalet Hanne til mange i min omgangskreds. Hanne hjalp mig med min angst, som var stressrelateret, og jeg bruger stadig en del af værktøjerne i min dagligdag. Når jeg støder på lignende problemer, har jeg gennem Hannes hjælp fundet ud af at arbejde med mine problemer og løse dem. Tak for nogle gode timer, som gik fra gråd til selvsikkerhed og vilje”
”Yderst dygtig og kompetent, professionel hele vejen i gennem , super inspirerende og handlekraftig. Positiv energi, faglighed og troværdighed”
”God til at lede en gruppe i den rigtige retning. Højt niveau af faglighed som teamcoach. Professionel approach til en virksomhed. Kompetent og autentisk”
”Engageret, utrolig kompetent og meget indlevende. Din entusiasme og gejst underbygger dit overskud og giver dig en sikker udstråling”
”Jeg er imponeret over din viden, jeg synes du er meget professionel og har stor integritet”
”At du er helt nede på jorden og virker prof. Dejlig smittende glæde du har”
”Du er en rigtig god teamcoach. Du er målsat og tager lederskab og holder fast i, at vi skal videre. Det er super cool”
”Når du coacher, går du 100% ind i din coach rolle og er engageret og seriøs. Du er rolig og direkte og har empati i forhold til dem, du coacher”